Vååår

Idag är det min namnsdag. Grattis till mig :)

Johan jobbar idag, jag skjutsade honom dit och åkte till Ikano sen för att köpa en liten gåbortspresent. Vi ska på middag ikväll hos Stin och Krille. Det var helt fullt med folk och bilar överallt. Dumma lönehelg. Folk blir helt tokiga!

Nu är jag hemma iaf och katterna myser på balkongen. Där är det vår.



Bara en tidsfråga tills Selma hoppar efter en fågel. Hoppas väl att Luna kommer in och skriker istället för att hoppa efter haha.

Boktips som jag inte ens har läst själv

Jag kan bara anta att den är asbra.



Vålnader av Joe Hill alltså. En bok som består av 14 kortare berättelser, som så klart är läskiga och sådär.

Två klockrena anledningar till varför den lär vara asbra:

1. Den jämförs med John Ajvide Lindqvists Pappersväggar. Den har jag läst och den är braaa!

2. Joe Hill är son till Stephen King. Han borde ha lärt sig något alternativt fått obehag i arv.

TGIF eller nåt

Nu är det då fredag. Början på slutet på veckan. Härligt! Jag har egentligen inte gjort så mycket ansträngande i veckan. Har känt mig krasslig och varit seeeg. Så har gjort det nödvändigaste i skolan och det nödvändigaste i hemmet. Inte mer.
Nu väntar jag på att Johan ska komma hem. Han jobbar till 20 så snaaart :)

Kul bloggar som kommit upp på topplistan på blogg.se:

http://desireenilsson.blogg.se/

http://paulinadanielsson.blogg.se/

Alltså det är ju kul beroende på hur man läser som så mycket annat. Det roliga är ju att jag tror att alla kan tänka sig vilka dom var i ens egna klass i skolan. Om ni förstår hur jag menar :p

Ooooh!



Bra låt som man blir lite pepp av. Synd att dom har den i Cola light reklamen bara. Cola är så nördiga! En light för tjejerna och en zero för killarna. Tjejerna blir helt busiga och fnittriga av light och killarna blir värsta tuffa med strippor överallt.

Dom gör så gott dom kan

Så himla söta egentligen alltså. Kan inte vara lätt att vara uppväxt med så mycket regler och vad man får och inte får göra vem man får och inte får umgås med och hur man ska prata.


Fettisdagen! Wiiie!

Idag har vi ätit semlor. Mums! Det var inte årets första, eller årets bästa, men det var väl årets rättaste antar jag eftersom det är dagen d idag.

Första föreläsningen på arbetspsykologi hade vi idag. Det gick nog bra tror jag. Tar alltid ett litet tag innan man kommer in i nya kursen med böcker och allt. Men jag tror att jag förstod det mesta i alla fall.

Annars har jag väl läst, firat kronprinsessan Victoria och prins Daniels förlovning med ett extra glas oboy, räknat ihop räkningar med inkomster och skrivit matlista så att matpengarna inte ska springa iväg. Kära någon så trist! För övrigt är jag helt fascinerad över att förlovningen är en så stor nyhet. Trodde Sverige var lite coolare än så, ser inte så värst fram emot bröllopet! haha Så överdrivet.

Färdig för dagen

Nu har jag skrivit klart på tentan. Har inte skickat in den än, jag vill nog sova på det en natt till. Behöver inte vara inlämnad förrän på fredag men den nya kursen börjar imorgon, det råkade gå lite omlott eller nåt.

Johan är på andra jobbet nu. Ska göra kvällsmat till honom sen. Hittade massa grejer i frysen som jag ska fixa lite med. Gott för han. Själv har jag bara ätit havregrynsgröt och nudlar idag. Så himla tråkigt att laga mat till sigsjälv ju!

Monday is the new day

Ny vecka, fortfarande inget sportlov. Orättvist! Som om det inte är jobbigare att plugga på universitet än att gå i grundskola liksom. Jaja. Idag ska jag skriva klart tentan, en sida med egna reflektioner och sånt blir det väl. Lägga in alla referenser också såklart. ENLIGT APA-MANUALEN! Tur att Word kan fixa det själv så allt blir i rätt ordning, rätt krångligt när man ska hålla på själv tycker jag.

Johan har varit hos doktorn idag och fått näsan och halsen tittad på. Äntligen! Dom skulle skicka en remiss till öra-näsa-halsspecialist för dom sa nåt om polyper och det är inget dom vill leka med på vårdcentralen. Men han skulle få en receptnässpray som han skulle testa tills han fick tid där för att se om det hände nåt. Ska bli skönt när han får ordning på det där. Han tror inte att hans huvudvärk har något med det att göra. Säääkert! höhö. Vi får väl se. Skönt att han har tagit sig i kragen i alla fall. :) Nu är han och jobbar på förskolan sen blir det telefoner på kvällen. Bra med massa jobb! Det behövs!

Nu är det väl dags för mig själv att ta mig i kragen.. Reflektioner nästa!

Gratulationer och maskerad?


Den här bilden fick min farbror på MMS när han fyllde år. Jag har Anakin-mask och Selma är Chewbaca. Varför, kan man undra? haha. Jaaa. Kul överraskning kanske. haha.

Fins med glipan i koftan förresten. Ser ut som värsta ölmagen haha.

Lite bilder från igår och idag


Lundahlarna dricker i soffan

Blir lite luriga kanske?




Själv blev jag lurig på vatten.


Idag blev det pizza för alla. Tre Love it! Mmm

Morgonen efter kvällen före.

Goood morgon! Nu sitter jag här i fåtöljen och vi tittar på Superbad. Jenny ligger väldigt stilla i soffan och Johan sitter väldigt stilla på sin plats. Pratar om att det skulle vara gott med ostbågar på pizza.. Hmm. Anas lite bakfyllehunger? haha

Jag är bara trött. Åkte väl från stan runt 2 eller nåt. Det var haaaalt! Snöade ju massor igår så vi fick gräva ur bilen när vi skulle in till stan. Så hade dom hunnit ploga men det var ingen sand eller vad det nu brukar vara så bakdelen åkte lite vart den ville. Johan och Jenny märkte nog inte så mycket av det haha. Tyckte mest att jag var nojjig tror jag.

Men det var roligt igår ändå. Har aldrig varit ute sådär och varit nykter. Det var roligt och ibland lite pinsamt när man ser hur andra beter sig :P

Mjaaaou

Nu har vi varit på systemet och köpt vin så träffade vi Hanna också. Åt på MAX mmmm. Åt bara en hamburgare och snodde lite av Johans Fanta. Försöker bättra på mig och inte bara äta massa för att det är tillgängligt liksom. :P

Så väntar vi på Jenny också. Trodde att hon skulle komma vid halv tre, tre senast kanske. Nu är klockan lite mera och ingen Jenny hehe. Hon kommer väl framåt kvälla.

Vi ska gå ut ikväll och jag har tagit på mig rollen som chaufför. Ska bli intressant att se vad man tycker om Linköping at night nykter. :)

Big babies






Så här kan man se ut när man leker


Jag i Johans farmors glasögon


Johan i sin farmors glasögon


Jag har på mig vackra accesoarer i Ullared

Guten morgen

Allå allå! Nu har vi äntligen kämpat oss upp. Jag har ätit havregrynsgröt med kanel och socker. Johan mackor. Dricka:vatten. Ett järnpiller åts av båda också.

Johan är i duschen nu, jag tar över den strax och sedan bär det iväg till blodtappen!

Tack förresten

för designen Johan. Pretty babe :)

Är klar med tentan idag. Johan ska få läsa igenom och se om han förstår och rätta dålig grammatik(som det gärna blir när man läser engelska böcker) så ska jag avsluta med en briljant diskussion.

Ibland..


..ser katten ut som en påve


..ser maten ut som kräk och det ligger hammare i köket


..ser pojkarna ut som herrar.

Johan fixar bloggdesignen.

Han började men det strulade så nu är den som synligt under konstruktion..


Har det varit alla hjärtans dag eller?

Så trött Såååå trött så trött

Jag är trött! Idag har jag kraschat. Sömnbrist eller börjar jag bli sjuk? Vet inte riktigt.

Orkade bara göra mat(köttfärssås med osttortillini som räcker till hela veckan) sen var jag tvungen att lägga mig i soffan. Hoppas jag mår bättre imorgon, har ju blodgivningstid på fredag då måste jag ju må bra. Annars vill dom inte ha mig :P
Vi ska förresten gå Blodomloppet i Maj har vi bestämt. Jag och Johan och Kristin och Krille är bestämt. Men vi måste ha med en till för att få en picnickorg från Ica. hihi Gotti. Vad ska vi döpa vårat lag till då? Nåt kul och klurigt.

Varför skriker folk i dubbade reklamer?

FANTASTISKT! DEN TAR BORT SMUTS FRÅN FÖNSTERKARMEN!!!!!!

Finns det inte budget till mikrofoner i rengöringsbranschen?

Tenta tenta föreläsning seminarium

Då och då lyssnar jag på föreläsningar.









Det här kan jag leka med på pauserna.

Nu
har jag hemtenta. Småraster då och då. Huvudbry och grubbel konstant.

Kognitionspsykologiska perspektiv. Om jag hade varit forskare hade det väl hetat "konstiga grejer som händer i huvudet". Tur att man inte är forskare då. Eller var då för om jag skulle vara nu så skulle ju ordet redan finnas.

"..möjliga negativa effekter för miljön"

Vadå, att lägga rör med gas på en havsbotten, är det något som påverkar? Får det man gör konsekvenser? Det verkar ju heeeelt tokigt! Får fan panik på nyheter nu. Vad är det folk tänker med? Pengagalna jävlar.

Nu ska jag sätta igång med tentan igen. Blev 3,25 sidor skrivna igår(och då räknar jag inte ens med försättsbladet haha). Riktigt nöjd! Ska jobba som en tok idag med och förhoppningsvis bli klar då kanske torsdag. Långhelg! :D


Det där ser ju precis ut som något som borde ligga i vattnet. Natürlisch.

"Gasledningen genom Östersjön beräknas bli 120 mil lång, varav 50 mil ska gå genom svensk ekonomisk zon."(DN: http://www.dn.se/ekonomi/sverige-kan-inte-stoppa-rysk-tyska-gasledningen-1.731762) Tur att den inte går genom vår miljözon i alla fall. Och djurzonen framförallt. Bara den ekonomiska. Bra.

"En tanke kan vara att personen verkligen inte tycker om granar."

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4429671.ab

Jaa, jag säger då det. Då det då det då det.

Eeh jajustja.

Anledningen till senaste rubriken var att vi såg första Friday the 13th filmen på kvällen när Hanna och Kristin åkt hem. Glömde skriva det :P Den var söt hehe

Restaurangkvällen igår var bra. Jag åt fläskfilé med potatisgratäng och murkelsås och Johan ett vegetariskt grillspett med quorn och grönsaker och haloumi med potatisgratäng också och två såser. Gottgott var det. Och när vi kom så fick vi välkomstdrink med spettat geléhjärta i. Asgulligt haha. Sen åt vi dessert hemma. Ben and Jerrys Halfbaked. Mmm vi älskar glass med grejer i. Det är kakdeg och brownies i chokladglass. Varför välja när man kan få båda? hihi

Johan ligger och sover nu. Han var uppe assent igår. Får se om han kommer upp om ett tag, han lovade att gå med på promenad idag. Värsta solen ute ju! Nu ska jag äta frukost. Rostad macka med tsatsiki. Undrar när den kommer ta slut haha. Har en del rester att ta hand om.

His name was Jason..

Igår hade vi middag här hemma. Det var supermysigt! Hanna och Kristin var här och vi bjöd på en stor sallad med tsatsiki och bröd och sådär. Sen glass med hallon och blåbär. Mmm :)

Ikväll ska vi gå på restaurang såklart, det är ju alla hjärtans dag! Så jag håller på att göra mig iordning så gått det går haha. Ser väl ut som en blek säl ändå, men det kan ju synas att man åtminstonde försöker :P

90's


Dessa var med såklart. Hur kunde man vara kär i dom där tjejerna när man var liten egentligen? haha

Aaah! Jag hinner inte med nånting!

Idag borde jag börja på hemtentan då, men med denna morgon finns det ju helt enkelt inget utrymme! Johan gick upp astidigt imorse för han började 7.30 på dagis, så han tog bilen själv så jag har ingen bil alls nu. Jag ska faktiskt till staden och träffa Linda, jag måste typ ta bussen.. Bläää haha. Men jag gick iaf upp 9 typ så åt jag mina flingor så skulle jag till gymmet sen tänkte jag. Men så läste jag i en tidning vi fick igår från dom vi hyr lägenheten av och då stod det att på en hemsida kunda man ladda ner gratis ringsignaler med djurläten gratis. (http://rareearthtones.org/ringtones) Då var jag ju tvungen att kolla hur dom lät. Och katterna blev värsta rädda för vissa, som Cheetah tex haha dom bara sprang och gömde sig. Så då lekte jag ju såklart med det ett tag.
SEN så blev det top 10 @ 10 90's. Hur skulle jag inte kunna vara kvar vid tvn och kolla på det? Så nu hinner jag inte till gymmet, då måste jag göra det när jag kommer hem från stan istället. Då vet jag faktiskt inte om jag hinner börja på tentan. Shit vilken stressig morgon alltså. haha. Inte stressig kanske, men full av roliga och överraskande moment.

Blaaaah!

Först gym, sen mat och dusch, sen staden leta efter en porslinsgrej på fot som vi hade förut men som gick sönder som jag vill ha en ny av. Var på secondhand butiker. Hittade dricksglas istället. Sen fick jag jätteont i huvudet så nu lagar Johan middag så ska vi äta snart.

Liiite lite vår idag

Idag har solen värmt på kinden i alla fall. Jag och Johan har haft sovmorgon idag och ätit långfrukost och tittat på Thelma & Louise. Så himla fin film!



Sen gick vi på promenad vid kanalen. Johan fick faktiskt följa med den här gången. Jag brukar oftast gå själv men idag gick det bra :P Det var massor av is så det var halt på vägen och det blåste lite, men när man råkade missa en vindpust så värmde solen. Asmysigt!

Ska göra lite linsbiffar till middag. Johan vill ha makaroner till, bläää! Jag tar potatisar. Potatisar är bäst!

Man lär sig som sagt väldigt mycket genom tv-reklamer

  • Munkar får inte äta ost.

  • Det är någon slags hallucigen drog i Fanta.

  • Pernilla Wahlgren är både tom i huvudet och har svår schizofreni vad gäller hårfärg. Detta har hon antagligen fått från sin kära moder, som tror att man kan äta klänningar.

Reklam skapar även viktiga frågor som Varför tycker den där killen i Telia-reklamen att det är okej att ha inflyttningsfest i en tom lägenhet utan musik? Och varför har inte skivorna kommit? På vilket sätt färdas dom? Det är ju inte långt han har flyttat eftersom alla gamla vänner är där och typ dör av Cottoneye Joe. Och har han inte använt sin dator sedan 90-talet?

I varje hem finns en liten liten flodhäst..




Jaha, så är det väl bara att ta tag i utmaningen också då...

- Gå till dina "Mina bilder"
- Gå till den sjätte mappen och välj därefter den sjätte bilden i den mappen.
- Visa bilden på bloggen och skriv något om den.
- Invitera sex stycken nya till att vara med på utmaningen.
- Länka till dem, och låt dem veta att de är utmanade.



Jaha. Kul bild då. haha. En jättegod glögg som vi fick av Kristin och Krille i julas.. Kommer inte riktigt ihåg varför jag tog bilden, men den togs i bilen i alla fall.

Mhm. Så ska man utmana 6 st också. Så måååånga! Uuh. Vänta då.

http://droplet.blogg.se/

Asså alla små bloggar jag läser är ju redan utmanade på den här dumma grejen. haha

Saturday

Lite skevt att jag får fem kommentarer när jag bara skrev att det är snö ute, men när jag vänligt och med en fin bild frågar vilka som läser min blogg så fick jag bara två. Smygare :P

Idag har jag varit på Disney on Ice med Nellie.






Typ så såg det ut.

Nu
är Johan på Hemköp och köper lite mat till oss. Han är så snäll min pojke :) Hoppas att Nellie tyckte om alla prinsessor idag. Det är så himla mycket ljud och ljus och grejer så man blir alldeles trött i huvudet! Jag är helt seg nu..

Det är ju värre idag!

Faan va snööö! Ush.

The gift is ordered and the smile is on my face..

Äntligen har jag hittat Alla Hjärtans Dag-presenten till Johan! Letade efter en helt annan grej och så bara fanns den där! Till mycket bättre pris än på andra ställen, men samma sak ändå som jag har tänkt på. Tjohoo! Jobbigt att han sitter precis bredvid så jag var tvungen att säga åt han att inte titta för att det var en överraskning. Men samtidigt hoppas jag ju att det sätter press på honom inför Hjärtansdagen ;)

Såg för övrigt Hjärnstorm på SVT ikväll. SVT gör sjukt bra program ibland alltså. Detta råkar ju handla om psykologi som jag läser i skolan då, så att det är väl inte så konstigt att det är intressant för mig. Men för alla andra också säkert. Varför gör man som man gör liksom? På http://svtplay.se/ kan man se hela programmen helt gratis. Det ikväll var superintressant. Varför ljuger människor? Varför tar människor helt galna beslut? Mmm.. Det finns det svar på. Men bot vet jag inte. haha

Cat and monkey at the party


Selma ligger och sover på dagens post som råkar ligga i soffan.


Söta apljushållare som vi fick av Jenny. Har intagit sin plats i ett alldeles eget fack i bokhyllan. Eller, facket delas med ett schack bara. :p

Eeh do you have facebook?

Idag har jag tittat på TV en del.. Jag har hunnit med allt viktigt jag skulle göra idag, alla skolgrejer är fixade, mötte upp en klasskamrat som fick låna en bok, har börjat städa(men är inte alls klar), så var jag på apoteket också men receptet på min medicin hade inte kommit in än. Så det blir bara att sätta upp "Att ringa runt som en tok och sitta i telefonkö ett år" på att-göra-listan till imorgon.

TV som sagt. Jag deklarerar den där telefonreklamen där dom berättar hur man ska bete sig som affärsman(eller affärskvinna) i andra kulturer där han är i något arabland eller något och gubben håller honom i handen för att visa att dom är vänner å han ba "eeh do you have facebook?"
Den absolut tråkigaste är den med skinkor. Typ att en skinkskiva är tunnare än Arne Weisse så står Arne i trädgården och tar deras rosor. Gäsp!

Orka springa runt på stureplan och kamma håret hela dan

haha. Hörde en låt på P3 igår som gick typ så. Knäpp :P

OCH apråpå:




För övrigt så måste jag alltid gå in på http://www.designadinblogg.se/ när jag ska lägga in youtube-klipp. För krångligt att hålla i min hjärna :p Kommer aldrig ihåg designadinblogg-adressen heller så jag måste gå in på blogg.se först för att den finns där på mest lästa-listan. ;)

Inte direkt synen jag önskade mig denna morgon..

.. eller någon annan morgon för den delen!


Vit utsikt från hallfönstret.

Jag gick upp för MER än en timme sedan idag! Oj oj. hehe. Johan började tidigt idag så jag skjutsade honom, sen råkade han ha ett annat jobb ikväll så han jobbar typ 12 timmar idag. Då agerar jag chaufför så att vi får ses något. Var på Hemköp och köpte lite goda saker så han håller uppe energin också. Pucko, chokladpudding och tre chokladbitar för 10 kr. Är det jag som är sugen på choklad egentligen eller? haha

Tillägg till önskelistan

Tänka sig att jag nästan glömde!

En ny mobil behöver jag ju också såklart!! Den har jag nu lägger ju av hela tiden. Jag tycker om att det är lucka, det är ju sån uppåtlucka, men en som man öppnar som på gamla telefoner går ju bra också. Helst med ljus färg. Gärna glitter på den med ;)



Tittar på Arga snickaren nu på femman. Han är arg! Men bra. Som en relationsexpert också på köpet. Dom verkar ha svåååra trassel, det paret som är med nu i alla fall.


Slö kväll här hos M o J



Red Dwarf är så roligt. hehe. Sitter och tittar på första säsongen nu. Johan ligger och sover. Jobbigt att jobba va, bejb? ;)

Snart mat!

Nu är det snart dags för mat äntligen! Näst sista dagen med linsgrytan. Tjohooo! Sen är det helgmat som gäller ;)

Jag har hunnit med att se föreläsningen idag, göra illustrationen, diska och köpa grejer till katterna. Men inte börjat skriva den där grejen än. För Johan slutade 2 så då åt vi äppelkaka och gladd och tittade på Americas sweethearts.

Imorgon har jag sagt att jag ska gå upp när Johan går upp för att hinna skriva den där grejen till skolan innan gruppmötet. Han börjarhalv 8 så då går jag upp typ 7 eller något så skjutsar jag bort honom och då är jag ju vaken. Så har jag 3 timmar på mig (efter frukosten så klart) att skriva massa grejer. Det är planen nu, men den känns säkert superaktuell imorgon bitti!

Goood morgon!

Okeeej nu är det då en ny dag. Härligt! Har skjutsat Johan till jobbet sen tog jag mig till gymmet direkt(trots galen träningsverk i baken, precis som jag trodde) sen tog jag 10 minuter på MEDDO också. Bara en 10 ingen fara ju. :P

Nu har jag ätit havregrynsgröt med jordgubbssylt och mjölk så jag ska väl hoppa in i duschen nu.. Resten av dagen består av: diskning, kolla på föreläsningen från igår, göra illustration och börja skriva på inlämningsuppgiften. Ser väldans okul ut faktiskt. Aja. Jag välkomnar livet varje morgon ändå haha

Önskelista

Snart är det min födelsedag. Inte jättesnart, men om ett tag. Dagar mellan som man kan fira är Alla hjärtans dag(14 februari) och min namnsdag(28 februari).

  • Parfym Lacoste Touch of Pink(INTE den andra typ Pink love eller vad den heter)
(Uppdatering: Har fått av Johan på Alla hjärtans dag! Mmm me smell nice.)
  • Klocka Nån fiiiin! Glittrar lite kanske.. ;)
  • Ukelele Yeeep. Jag ska spela!
  • Tårta Mm. Jämt. 



Vi bokade förresten bord till Alla hjärtans dag idag. Så himla bra att den råkar vara på en lördag idag så man vet att man är helt ledig både på dagen och dagen efter liksom. Jag älskar att äta på restaurang!

Skor också. Äntligen!


Fiiina ju! :)

Dagen har gått som så


Hämtade upp Johan från jobbet och körde till the mall.


Johan tittade på rean.


Johan genom bilrutan och mitt fluff i speglingen.


Jag körde som en gud och sjöng po-po-po-pokerface.


Åkrar när man åker. hehe

Jag gick tidigare från föreläsningen idag så jag har laddat ner den. Ska se den imorgon och göra Illustrationen också. Ska nog börja skriva på inlämningsuppgiften också. Om jag är riktigt duktig. Jag ska verkligen gå till gymmet imorgon också. Oooh yeah. Jag var riktigt grym idag så jag hoppas att jag kan gå imorgon!

Är upplysthet ett ord?

?? Well, is it?

Knock knock! Who's there?


Varför är det ingen som kommenterar nu för tiden? Har jag blivit så tråkig som jag känner mig? Jag ser ju faktiskt att ni är inne och tittar! Säg hej och var lite uppmuntrande! :)

Mmm knäckemacka..

Knäckemacka med kaviar och dricka oboy är nog det bästa som finns! Om jag skulle få en såndär pest eller kolera-fråga typ Skulle du hellre bli av med ett ben eller aldrig äta kaviarknäckemacka och oboy igen? Då skulle det vara en klurig fråga alltså.. Gottigotti är det iaf.

Känner mig för övrigt väääldigt tråkig just nu. Det är väl vardagen som kommer över en efter jul och allt. Det känns som att vi aldrig hittar på nåt. Fast det gör vi ju egentligen. Man kan ju inte springa omkring och ha kul jämt :p Fast det skulle ju va trevligt kanske..

Sitter nu och tittar på Red Dwarf och äter... gissa vad? Har varit på gymmet och tränat som en liten gris innan. Huh! Har föreläsning vid 1. Minne och nåt skulle det handla om. Nå slags processer och lite kanske. haha. Får se. Förstår inte böckerna riktigt än vilket börjar stressa mig lite kanske. Liiiite.

Fick godkännt på förra tentan iaf. Yeees! Jag var riktigt orolig faktiskt för jag tyckte faktiskt att den sög. Det som jag skrev alltså inte det som tentan var. Superbra lärare har vi iallafall som verkar verkligen försöka förstå vad det är man vill säga.

Sååå trött!

Gäsp!

I helgen har vi varit i bruket på kalas. Igår var vi tjuriga på varandra i typ 20 minuter. Idag jobbar Johan på förskolan och jag försöker läsa böcker. Sååå många bokstäver! Igår gjorde jag asmycket linsgryta också. Mat till hela veckan. Blää!

There is a sun


RSS 2.0