Blä

Jag har inte gjort nåt kul sen jag skrev. Eller jag har ju druckit oboy ur den fina rosa muggen jag fick i present.
Annars har jag varit sjuk, jobbat, skrivit rapport(som är klar men asdålig)

Imorgon är det jobb igen, har varit sjuk därifrån två dagar. Ångest.

:(

Mitt jobb är faktiskt inte kul.




Idag har vi varit i edsbruk och ätit tårta. :) Tack så mycket kära Lundahlare för tårta och paket.

Grattis till mig!


Hipp hipp hurra för mig idag. Tack alla som kom ihåg mig! :) Vore liksom inte samma grej att fylla år annars.

En sån där Mario-tårta hade vart nåt för mig känner jag.. Instruktioner till den som känner sig inspirerad HÄR.


Min mobil som har varit lite speciell ett tag nu gav HELT upp idag. Så jag har faktiskt fått(köpt med våra semesterpengar) en ny mobil. En helt vanlig liten en utan speciella funktioner. Det går bra för mig. Är glad om det går att ringa och ta emot samtal nu efter min dumdumma mobil som bara bråkar. Men nu har den bråkat för sista gången. :)

Nu ska vi äta snart. Johan gör en potatisgratäng så ska vi äta vegetariska schnitzlar med ostfyllning och sallad till. Mmm! Vin också såklart. Är ju till och med en röd dag imorgon. Tack mamma som valde den här dagen som alltid är kring kristi flygare :) Ingen borde behöva jobba på sin födelsedag.

Mjau


Telefontjänst är bajs. Jag är trött.

Så lätt det blev


eller?

från tshirtstore.se/blog

Grattis Norge!

Idag är det suttonde maj. Kul kul för dom. Här har jag haft tristaste helgen på länge! Om jag sa det förra helgen också var det värre den här helgen. Kommer inte ens ihåg vad jag gjorde förra helgen men den var säkert inte så rolig heller. Ja just ja vi var ju på bio förra helgen i alla fall sen var det bara skola.

Den här helgen var det afterwork i fredags men jag åkte hem 10 redan för dagen efter skulle vi vara flytthjälp på morgonen och 11 skulle jag vara hos Pauliina för att skriva på rapporten. Idag hade vi tvättstuga från 7 imorse, sen åkte jag och handlade mat och lite apoteksgrejer för Johan är förkyld(typ döende). Så åt vi tacos.

Kul. Verkligen spännande.

Tecken


Tecken på att man inte varit på gymmet på länge.. En ny byggnad har växt upp vägg i vägg.
Det är det nya gymmet och själva grunden var ju lagd när jag var där sist men ändå.

Nu är jag lite trött. :p

Bilder från igår

..när jag ändå håller på.

Glass marängswiss från donken. Den var faktiskt inte så god. Den hade banansmak och för lite chokladsås. Den är konstigt med banansmak utan bananbitar. blä


En del nudlar blev det när vi tog en shoppingrunda på Ica Maxi. Euroshoppers kycklingnudlar är godast.


Dumma Johan som körde därifrån för han retades när jag parkerade snett.

Just nu hos..

..familjen Karlsson/Lundahl.


hihihihihi

En ny almanacka..

..vore bra att ha. Min räcker bara till början av augusti och jag har tydligen planer längre framöver än det :P

Jag har bestämt mig för en sommarkurs på 7,5 poäng. Företagsekonomi - Organisationer från ett genusperspektiv. Det går väl bra va? Den är väldigt fri så man får uppgifter som man ska göra och lämna in när man själv vill. Så att man kan planera in semester om man vill ha. :) Eller bara arbeta på lågvarv under fina dagar hehe.


Oooooh

Nu är det måndag. Det kändes som jag gick upp mitt inatten imorse. Men imorgon börjar jag 10. Såå skönt med sovmorgon! Det behövs nog för jag ska strax kila över till min klassakamrat och  hacka på datorn för att tillverka en rapport.

Tidig morgon

Jag ska iväg till Pauliina om ett tag. Skolaskolaskola. Det måste ju bli gjort nu på helgen eftersom jag har jobbat hela veckan. Ush vad jag hatar att inte ha ledig helg! I sommar har jag iallafall bara vissa lördagar och då är det bara 730-12. Skönt!

Igår var vi på bio, vi tänkte gå och äta på restaurang innan men han som gjorde bioschemat var förvirrad så filmerna började 18 och 21. Så då blev det antingen sent att äta eller för tidigt och stressigt liksom. Så vi gick till Subways istället BRA idé, så jääävla gott!


Han dricker vår cola. haha :P

Ni som känner Johan vet att han kan vara liiite snål när det gäller olika saker. Larviga och knäppa saker då som typ skor och byxor.
Men när vi var på Wolverine igår så var det i salong 1 och där har dom specialstolar på mittenraderna som kostar 20 kr extra per stol och då är dom större och man får mer benutrymme. DET tyckte Johan var värt att spendera på iallafall.


Mina ben når inte ens fram till sätena framför.


Tomt hela raden bort för ingen annan går på såna larviga maffiametoder förutom Johan.

Tjat tjat tjat

Om ni har lite tid över så var radion igår morse väldigt rolig påväg till jobbet. Det handlar om hemliga budskap i kända låtar.

Tjena Uffe

Bajskorv

Snygga ben

Fortfarande vaken..

..men lite trött. :P Helt sjukt att jag fortfarande har ögonen öppna efter veckan som varit. Johan sover för han ska som sagt jobba imorgon.

Själv tänkte jag lite på samhäller och politik.. Och tittar på Mr and Mrs Smith på femman. Men med all reklam så han man ju en del tid att tänka emellan.

http://www.sr.se/webbradio/webbradio.asp?type=db&Id=1735218&BroadcastDate=&IsBlock= är länken till vad Gustaf Fridolin sa i Morgonpasset som jag som kännt hört en del dessa morgnar. All kritik mot honom som att han är en bortskämd unge som redan fått så mycket är SÅ fel! Han är mycket väl medveten om vad han har lyckats fått och TROTS detta vill han hjälpa till och förändra samhället så att andra får en chans. Till skillnad från typ blondinbella som bara tycker att man ska skriva en motivationslista på 10 punkter. Det är någonstans det glappar och det måste man se. Herr Fridolin gör det. Som sagt TROTS det han själv åstadkommit. Det är äkta. Det är medkänsla, förståelse och framtidstänk.

Reminder to self:

trästocksfestivalen. Någon mer som har tänkt ta sig dit?
Gratis inträde. 200 kr/tält. Det är allt. Förutom att det ligger i norrland haha. Långfärd :P

Äntligen fredag!

Nu är vecka färdig. Fast inte skoljobbet såklart. Är rätt så efter! Har en omtenta jag ska försöka få klar i helgen, så har jag massor att läsa till rapporten som jag och Pauliina ska skriva. Så när Johan jobbar imorgon sitter jag framför datorn och muttrar.



kaka.

Men ikväll tar jag ledigt. Vi åt middag på IKEA för Johans farmor och farfar var i stan. Köttebullar :) Ikväll blir det kanske något glas vin och godis. Popcorn.

Morgontrött

Jag hatar att gå upp tidigt. Samma tid varje dag den här veckan. Huuu.



Så här ser jag ut på morgonen. Galet hår och argt ansikte. Ansiktsmusklerna mjukar inte upp sig förrän typ en timme efter jag vaknat haha.

Sötnosar ni är som läser min skit :D

Fyyyy fan vad trött jag är nu! Första riktiga utbildningsdagen på jobbet. 8-17 hela veckan. ÅTTAAAA! Så jävla tidigt. Men det var lite mysigt att åka bilen så tidigt och lyssna på Morronmorronmorronpassetipeeeeetreeee.

Dagen var i stort sett ointressant. Arbetskamraterna verkar trevliga, dom flesta. Vi är en grupp på 12 det är tillräckligt många för att man ska kunna peka ut vilka man inte kommer bli vän med. Det finns många irriterande människor i världen. Såna man verkligen inte passar ihop med. Men det betyder väl att man har en speciell och vacker personlighet? ;) Näe haha men ni förstår kanske vad jag menar. Tur att det jobbar typ 350 personer på stället.

Vi fick våra anställningsavtal och dörröppningsmanicker idag. Med "vi" menar jag alla andra förutom jag. Det är så på såna ställen när man är en stor grupp. Femton olika inloggningsuppgifter, grejer att skriva på och dörröppningsmanicker. Det är mycket för stackars samordnarna :P

Nu är Johan på affären och ska köpa smör, vanlijsås och någon slags bär eller äpplen. Ooooh. Ni förstår vad som ska bakas ihop? hihihihi.

För övrigt ska jag bara säga att jag har stor inre stress angående en omtenta i statistik som jag inte får göra eftersom läraren inte vill lägga den på kvällen och fältstudien och den stundande rapporten som ska skrivas. AAAH! Fler timmar på dygnet! Geeee ma!

Dag 1

på nya jobbet. Ojoj vad trött jag var imorse! Det verkar vara trevliga arbetskamrater i alla fall. Jag har bara pratat med dom nya i min grupp då, men det verkar bra..
Schemat är väl en annan femma kan man säga. Idag gick jag 830-12, tisdag-fredag jobbar jag 8-17 och måndag samma. Det är utbildningsdagarna. Sen börjar riktiga jobbet tydligen. Hela maj har dom schemalagt 4 timmar om dagen. Kul att jobba 7-11 liksom. Så himla obekvämt. Aja. Utnyttjad som vanligt. Men vill man ha jobb är det väl bara att ta emot det man får.

Stressigaste dagen sen alltså. Jag skulle till Pauliina direkt efter jobbet så Johan, som hade bilen eftersom han skjutsade mig imorse för jag inte hittade, hämtade mig på sin lunch så åkte vi tillsammans till stan så körde jag hem. Åt lunch och hade bra tid tills jag skulle dit. Så när jag ska gå precis så ringer en rörkille(vi har haft stopp i avloppet i duschen aplänge) och ba "Vi kommer om tjugo minuter" Jaha. Så då var jag tvungen att vänta hemma för att släppa in honom så då diskade jag sålänge eftersom jag inte bara kunde sitta och vänta. Ringde Pauliina som vart lagom nöjd(när jag tyckte att jag hade gott om tid var jag lite sen ändå) haha. Så kom dom äntligen, inte efter tjugo minuter direkt.. Så sa jag att jag var tvungen att gå så att dom skulle få extranycklarna och bara låsa och lägga in i brevlådan så gick jag och letade efter doooom. Så när jag hittade dom och la dom på köksbänken så sa dom att dom var klara. Ahjustdet det kom en till kille också så dom var två. Då hade dom hittat typ två kilo hår i en lucka i golvbrunnen som jag inte ens visste fanns där. Det var aaasäckligt! Men dom var jättesnälla och tog med sig äcklet när dom gick.

Så då fick jag springa över till Pauliina så gjorde vi iordning enkäten, skrev ett försättsblad eller vad man säger, ett brev till dom som förhoppningsvis svarar på frågorna alltså. Sen direkt när vi var klara fick jag springa iväg till bilen för att åka och hämta Johan som slutade på sitt jobb.

Sen så åkte vi hem så åt Johan lite mat och sen åkte vi till Ikano och letade kläder. Jag hittade ett linne och en skjortaktig tröja på HM.

Sjukaste grejen på BikBok också. Jag provade ett par jeans som inte var så himla fina men dom var på rea så jag tänkte att dom kanske var finare på. Men dom var assmå. Johan väntade utanför så sa jag till honom att dom var för små. Så när jag bytte om till mina egna byxor i hytten så frågar hon i kassan Johan hur det gick för hans tjej. Han ba "Hon provade ett par byxor men hon tyckte inte om dom" hehe sötnos som visste att jag inte ville att han skulle säga att dom va små :P Så när jag la tillbaka dom på hyllan och skulle gå så sa hon i kassan "Var dom små i storlekarna?" Jag ba "Eeh ja" Hon ba "Ja dom där är faktiskt det, så det är inte fel på dig du är normal" hahaha Ja ba "Okeeeej, tack" Så bara sprang vi ut därifrån.

Sen hittade jag faktiskt fina jeans på Lindex. Har inte kollat där nångång förut för att det är liksom Lindex, men efter Bikbok-kommentaren så tänkte jag att det var väl tid för "mogen passform" eller nåt för mig. haha. Hittade ett par mörka jeans som hette LEAN. Ooohyes jag är lean enligt Lindex mått mätt. hahaha

Johan sa precis "faaan va långt du skriver" Jag sa att jag vet och att ingen kommer orka läsa ändå. "Jag kommer läsa" sa han då. haha Tur man har karln.

Naturen och bilen

Idag har vi försökt göra iordning lite i våran dumma trädgård. Var på biltema och köpte såna spadar och små krattar eller så som man kan få bort ogräset med rötterna. Det är typ 50% maskrosor, 40% oidenfierade ogräs, 5% gräs och 5% sandig jord. Två jobbiga träd också. Ett massakrerat äppelträd och ett körsbärsträd som kastar kärnor som blir bebisträd överallt.



Johan bröt sönder en liten spade i arbetet.


Sen blev det toast-middag.


Imorgon är det första dagen på jobbet och vi har inte bestämt hur jag ska ta mig dit än. Eller alltså jag tänkte ju att jag skulle köra men jag hittar inte för vi tänkte åka dit idag så att jag kunde lära mig men det blev inte av för någonstans bildades en liten plan att vi skulle åka tillsammans. Men jag och Johan börjar samtidigt men på olika ställen. Nu har jag faktiskt ingen aning om hur vi gör. Jäkla jobb att ligga på ställen som jag inte vet var dom är!

Det blev rätt :)

Titta på den sen Johan! hihi. Söt katt. Tror att han ser en annan vackrare värld inifrån påsen.

Kissen heter Maru och har en blogg. Tokig ägare tror jag.

Kanske blir det rätt video nu.. kanske inte.


VARMT!

Oooh det är så varmt ute! Varit nära en kollaps, tre sammanbrott och femton nervösa ryckningar idag. Jag tycker om när det är varmt, men jag tycker om kvällarna som är ljumna mest. Och skuggan är trevlig också. :)

Idag har vi varit hos kusinen i nya huset.


Trädgården, eller en del av den. Flugsvampen bredvid krukan är en av de sena presenterna som Robine fick av mig och Johan idag.


Hunden var med överallt.


Vi åt korv. Johan och Nellie leker i bakgrunden.

Sen var det tårta men den glömde jag ta kort på. Jordgubbs så klart.


När vi kom hem stannade vi vid kanalen och promenerade en bit. Skönt efter den varma bilen!

Nu är vi hemma i alla fall och ska väl äta en liten middag när det blir lite svalare.

Palm



:)

Inget riktigt tåg för oss idag

Istället var vi i Norrköping på någon slags bilparad.


Så såg dom ut typ.

Så här såg vi ut typ. Varma och avgasförgiftade.


Här är bilen som vi väntade på i en timme, så gick jag och Stin på toa i FEM minuter så missade vi dom. Hanna och Bettan sitter däri och lurar.


Liket var där.


Turen avslutades så klart med glass på en uteservering på vägen. Där uppe i motljus hänger glassgubben med sin gumma.

Nu

barngalan på fyran.
Det är oet i bommet som gör det.

RSS 2.0