Trött.

Mm. Oh my lord. Varför ska allt vara så tidigt jämt för? Varför kan inte dagarna börja lite senare? 10 skulle vara det nya 7 liksom. Det skulle vara mysigt :)

Jag ska till jobbet nu snart, slutar fem sen ska jag hem och göra mig iordning superfort för vi ska på kräftskiva som jag inte ens kan vara länge på för jag börjar jobba halv nio på söndag. På jobbet tycker dom superlite om att man är bakis och sover på datorn, så jag får väl undvika det då.

Vackra frihet, snart kommer jag! Ska komma överens om ett slutdatum idag tänkte jag och skriva på uppsägningsbrevet -eller vad det kan heta. hehe Ska försöka att inte se för glad ut.

Såå.

Fredagkvällmys. Johans Elvis-tröja, hans scarf också hehe. Min egna stora stickade väst också, bäst i höstkylan!

Jag vill inte jobba idag :(

Är så himla trött på att jobba kvällar och helger nu!
Inte så himla mycket val man har när man har extrajobb som student, men alltså någon måtta får det väl vara. I helgen jobbar jag Fredag 17-22 Lördag 830-17 Söndag 830-17. Hallå mitt sociala liv! Var finns du? Saknar du mig?

Det är faktiskt till och med marknad i helgen här i lillebyn och den missar jag helt. Tråkigt faktiskt. Ska bli himla skönt att sluta jobba(har sagt upp mig hihi).

Ska göra mig iordning litegrann nu. Inte för att jag syns när jag pratar i telefonen men har väl arbetskamrater och andra bussåkare att göra mig fin för :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0