Vår-premiär!

Idag tog vi cyklarna till affären för första gången sen vintern tog över. Det var kallt om fingrarna, men värt känslan! Nu hoppas jag på att det inte går alltför mycket under nollan många gånger till förrän nästa vinter.
Vi var på affären för att hämta ut en bok som kommit hem äntligen! Cognitive psychology, tjock som ett jääävla as!

Lovie


Andra skriver fina dikter och kärlekssånger till pojkarna. Men vi vet väl redan hur vi har det bejb? Älskar dig mer än godis! Här är en rolig sång istället:


You better leave my kitten all alone, you better leave my kitten all alone.
But I told you big fat bulldog, you better leave her alone.
You better leave my kitten all alone, you better leave my kitten all alone.
This dog is gonna get you if you don't leave her alone.

Well Mr.Dog I'm gonna hit you on the top of your head.
That child is gonna miss you, you gonna wish that you were dead.
If you don't leave my kitten all alone.
Well I told you big fat bulldog, you better leave her alone.

Well Mr.Dog I'm gonna hit you on the top of your head.
That girl is gonna miss you, you gonna wish that you were dead.
If you don't leave my kitten all alone, oh yeah.
Well I told you, big fat bulldog, you better leave her alone.
Hey hey you better leave, you better leave, you better leave, yeah you better leave, you better leave, oh you got to leave...

Uppdatering för sakens skull..

Vaaad håller jag på med? Jaa. det ska jag berätta. I lördags så var vi på Carro och Stins examenskalas. Det var jättekul!! På söndagen så sov vi såklart. Åt pizza och glass.
Måndag gick jag vanliga promenaden för jag försov mig så jag missade gymmet. Dom har morgon och kvällsöppet och stängt på dagen.. Jag träffade Johan i berg då för han hade varit i tornby för att byta ett tv-spel. Så gick vi tillbaka tillsammans. Det var typ det. Jag sover så himla dåligt nu för tiden. Vaknar för minsta lilla ljud- eller ljusförändring, så är jag helt slut när jag ska gå upp! Jag måste nog på allvar köpa ögonmask och öronproppar för effektiviteten på dagarna har minskat massor!!
Idag, tisdag iaf, så var Johans pappa här och hjälpte oss laga bilen. Ett hjullager på ena bakdäcker var helt pulvriserat och låg delar i hela överallt. Konstigt att det kändes ostadigt? :p JAG har faktiskt klagat på det i flera veckor innan det gick sönder. Så det så!

SO WHAT?! I'm alone a fridaynight...

Sooooowhat? ! haha. Johan är på jobbfest och jag är ensam hemma. För första gången på typ ett åååår! Det är så skönt! Jag älskar Johan såklart och herregud. MEN man måste kunna vara ensam också och tycka om det! Jag tycker om migsjälv, jag tycker om att få göra vad jag vill när jag vill. :D Och det gör jag just nuuu!

Dessutom har jag en superöverraskning till Johan när han kommer hem! Oooh värsta grejen!

Ikväll i alla fall. Min egna kväll har jag tittat på romantiska komedier och pratat i telefon med vänner. Som avslutning: Sex and the city filmen. För tredje gången eller nåt. Det gör inget om jag somnar. Dessutom åt jag nästan en hel kyckling. Johan som är vegetarian tycker det är barbariskt när man använder händerna för att gräva ut dom goda bitarna. Fast han säger att det inte göra något, men jag ser kväljningarna :p Jag åt den ensam utan otrevliga spyattacker ikväll :D TGIF

Bevis på att jag älskar dig.

En blandning av fula saker och saker på fel ställe.


Hmm. Är det en kräkhög magiskt formad som en fåtölj?


Feeel ställe för ett extratäcke!


Supernödvändigt är det att ha sjuttielva böcker på nattduksbordet utifallatt man känner för lite olika.


Japp. Det är en blöt handduk på ett golv.


Både en ful tvättkorg och kanter från kattlådan som någon tog av och ställde typ 20 cm ifrån lådorna.


Jepp. Tomma toarullar. Massor.

Trots detta förskräckliga i mitt hem så vet du att jag möter dig i dörren när du kommer hem. Sen ska jag göra lite kvällsmat till dig bejbi. Puss!

Long time no see

Nu har jag ju inte skrivit på ett tag igen. Det blir liksom så när man har tentavecka och skriver fan alla ord man kan för att fylla sidorna. Det är som att orden tar slut :p

Hade redovisning på tisdag, fast rapporten skulle lämnas in på fredagen. Så det var som en slags "förtitt" på vad man intresserat sig för så dom andra kamraterna kunde få lite inspiration. Jag valde ämnet icke-verbal kommunikation och redovisningen gick jättebra. Vi tog massa kort hemma på kroppsspråk och ansiktsuttryck mm. Rapporten blev väl ett platt fall därifrån kan man säga. Men jag hoppas att det räcker :)

Vi var i bruket på lördagen för att Johans farmor och syster hade fyllt år så det var kalas. Sen åkte jag till Norrköping för Nathalie fyllde år också. Så då var det vuxenkalas :)

     
   
 
Lite olika folk på olika ställen som gör olika saker.

Soooo long honey babe

Johan är och jobbar. Bejbibejb. Bilen började låta konstigt också när jag körde honom. Typ dunkadunkadunka från bak nånstans. Så vi sparkade lite på saker när vi stannade i stan men det verkade sitta fast det mesta. hehe :) Knäppt.

Nu försöker jag iallafall skriva mera på skolrapporten. Ska vara klart på freeeedag. Fan va man måste prestera massa jävla skit hela tiden. Skulle vara skönt att bara inte göra nåt. Men nåt måste man väl alltid göra antar jag. Även om man skulle vara värsta lyxhousewifen med folk som städar å lagar mat åt en så måste man väl alltid hitta på nåt att göra. Annars försvinner man nog. Eller det känns nog som att man gör det.

Jaaaaja.

"Det är fortfarande en farlig värld. Det är en värld full av galningar, osäkerhet och möjliga mentala förluster." Som favoriten George W Bush sa.

Åååå vilken dag!

Gick upp typ astidigt. 830 närmare bestämt. Försökte hitta cornflakesen med kinesögonen och efter maten hoppade jag in i duschen och gjorde mig iordning och fin. Nödvändigt när man har redovisning på distans :P Men man känner sig säkrare i alla fall tycker jag.

Sen hade jag som sagt redovisning och det gick bra. Men vi är så många så vi höll på ända till över 16, från 10 då. Seeegt! Alla hade superintressanta saker att prata om, men det kändes rätt så tungt ändå.

Efter det sprang jag iväg till gymmet och nu sitter jag här och väntar på att potatisen ska koka klart så jag kan äta. Full dag!

Seeega Johan

Sega Johan Sega Johan Sega Sega Johan på toan!Väntar på Johan..

Vi fick Amazonen såld idag. Skööönt! Att slippa oroa sig för pengar i slutet av månaden..

Nu sitter jag och Erik och Robin och väntar på att han ska komma tillbaka. Halv fyra skulle han kommit enligt beräkningarna. Men nu är klockan liiiite mera än så. Hoppas han kommer snart. Han måste fota färdigt till min skolgrej. Måååste!

Utmaning

Utmanad av Jenny

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
- Mot alla odds började jag plugga. Först Linköpings och just nu Blekinge. Har snart 60 poäng redan! :D
Höll du några av dina nyårslöften?
- Jag har inte haft några nyårslöften. Försöker bara vara den bästa jag som jag kan. Det har väl gått sådär.
Vilka länder besökte du?
- Danmark hehe exotic!
Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
- Mjaa. Lite mera pengar. Mer resor och restaurangbesök tack!
Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
- Inga speciella datum sådär, men dagen jag började skolan kommer jag ihåg såklart. Så jääävla nervös trodde jag skulle bajsa på mig! Nya jobbet, både när jag började och slutade. Det var skööönt att sluta! Men sorgligt också. Min födelsedag när jag fick finaste halsbandet av Johan som jag har på mig varje dag. 13e december som är vår förlovningsdag :) Första gången jag fick Johan att äta sushi haha. Det är så himla mycket som hänt det här året så jag blir alldeles yr när jag tänker på det haha. Vi bytte lägenhet också ju till en MYCKET bättre och vi slapp flyttstädning av den gamla äckliga trasiga hålan också! När jag fick mitt körkort också såklart. Och när vi köpte söta bilen!
Vad är det bästa som hänt dig år 2008?
-
Jag har väl fått liiite större självförtroende när det gäller mina studier. Det känns inte helt omöjligt längre.
Största misstaget?
- Att vi inte beställde flygbiljetterna till Frankrike i tid så att dom blev för dyra när det var dags. Nu åkte ju Hanna därifrån så vi var med henne på nyår ändå, men om vi hade åkt så hade hon ju vart kvar. Hoppas jag. haha
Har du varit sjuk eller skadat dig?
- Nejdå. *Ta i trä.*
Bästa köpet?
- GODIS! Inte ens när jag svettas och svär tyst på gymmet nu så ångrar jag mig. Ge mig allt! :D
Vad spenderade du mest pengar på?
- Söta bilen. Eller lägenhetshyror om man räknar så :p
Vilken var din favorittrend?
- Leggings är ju jävligt soft.
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
- Svårt att komma ihåg vilka som kommit när, men Lady Gaga är ju en ny favorit. Britney Spears comeback med ;)
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
- Jag tror gladare. Lite argare också då och då. Mycket stress har det ju varit så då blir det väl så.
Har du förändrats mycket?
- Inte nå värst, vad jag själv märkt.
Blivit äldre?
- Svårt att undvika va..
Vilket plagg använde du mest?
-
Mörka stretchjeans från HM. Trist nog.
Favoritprogram på tv?
- Serierna såklart. DH, Greys, domdära.. hehe Unga mödrar också förresten. Både hat och kärlek där, fyfasen så en del beter sig!
Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
- Nej, eller jag hatade en av lärarna på genus som underkände en tenta. Men nu kommer jag ju inte ens ihåg vad hon hette och det är ju avklarat nu så det räknas nog inte.
Bästa boken du läste i år?
- Pappadagar i råttans år av Daniel Möllberg var något helt nytt och intressant för mig i alla fall.
Något du önskade dig och fick?
- Körkort
Något du önskade dig men inte fick?
- Massor av pengar!
Årets bästa film?
- Så himla svårt att komma ihåg ju. Twilight såg vi för ett litet tag sen bara, den var ju bra. Shit vi ser ju film hela tiden men det är inget namn som dyker upp nu.
Ett uttryck du missbrukat 2008:
- Massor av svordomar och fula ord som jag inte vågar skriva.
Något som du irriterat dig på under året?
- Rökning och kattbajs
Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
- Jag tror att Johan gjorde middag till oss hemma. Jag kommer faktiskt inte riktigt ihåg..
De bästa nya människorna du träffade under 2008?
- Linda började jag umgås med en del från skolan, Kristins Krille är trevlig också så vi kan ha parmiddagar :D
Favoritmånad?
- Juli eller Augusti, den månad där det råkar vara varmt i Sverige.
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
-  Lite mer pengar och mer fritid kanske. Bättre balans mellan liksom.


Jag utmanar:
Nathalie

Förresten kära vänner..

..så har jag fan inte fått några jävla färgade linser.

Back in town!

Sådärja. Då har vi klarat av julen. Det har varit himla mysigt nere i bruket faktiskt. Har hunnit med massa grejer. Men det är ändå hur skönt som helst att komma hem nu igen! Är så man knappt känner igen sig liksom. Hittar ingenting och det finns inget att äta. haha.

Dessutom blev både jag och Johan förkylda när vi kom hem och slappnade av litegrann så vi har varit supersega ett par dagar. Idag bestämde jag mig för att nog är nog och gick upp aaaastidigt(9.00) och gick till gymmet. Tränade som en gnuuuu. Sen fick Johan hämta mig så somnade jag nästan i soffan :p

Imorgon ska vi tro det eller ej, till bruket igen. Johans pappa fyller år och då ska vi dit över dagen bara. Johan ska få ta kort på Robin också till mitt skolprojekt. Jag hoppas att det blir braaa :) Jag har en kommunikationskurs nu i skolan och jag ska skriva om icke-verbal kommunikation och redovisningen får man hitta på lite hur man vill ha den. Då tänkte jag, med hjälp av Johans fotoexpertis, fånga uttryck för känslor på bild(t.ex. glad, arg mm) och ha ett bildspel med Ronan Keatings When you say nothing-låt i bakgrunden. How cute? Asgulligt haha. Om du som läser råkar ha någon fin bild på någon som visar något med kroppsspråk eller ansiktsuttryck så lånar jag gärna bilden till min redovisning.

Jag gjorde förresten kanderade nötter idag. Tänkte ha till morgongröten, glömde lite att dom är asgoda att äta som dom är också så det finns inte så himla mycket kvar haha.


Kyyyligt

RSS 2.0