Toooorsdag!

Jag är så himla dagsvill alltså! Skrev precis att det var tisdag men så kände jag att det inte va helt rätt så jag tittade på texttv :) Tooorsdag var det alltså idag. Hela dagen.

Vi har fått en ny Illustration i skolan som vi har diskuterat med gruppen. Det har väl gått bra, förutom att jag har problem med min dator, jag hörs inte! Och jag som har så himla bra saker att säga. :p Johan ska få titta på det sen för han säger att han vet vad det är, får väl seee. Har mailat till tekniska geniet i skolan också och frågat om hon har några tips.

Sen hade jag körlektion. Det gick rätt så bra. Var längesen jag körde så det blev lite småryck för den är superkänslig med kopplingen men annars så gick det okej. Om jag är bättre imorgon så sa min lärare att då kan han börja se ljuset i tunneln. Så det vore ju positivt. :)

Såhär har det varit

Jag började 900 med möte i skolan, det tog bara en halvtimme typ så det var ingan fara. Sen fortsatte jag göra skolarbete som ska vara inlämnat senast 2400 idag, det blev inlämnat typ 11, pluspoäng :)

Sen cyklade jag till gymmet, det var jääättefint ute! Verkligen perfekt höstdag. Cyklar ju förbi kanalen, vattnet låg helt stilla det låg några fina löv i höstfärger i vattnet också och träden speglades fint i ytan. Sååå fint! Synd att jag inte hade kameran.

När jag var färdigtränad, eller övertränad för färdig känner jag mig efter cykelturen till gymmet typ, så åkte jag hem och började göra iordning här i lägenheten. Fick hjälp av Janne igår att köra hem nya soffan och bokhyllan mm så nu har jag fyllt bokhyllan med massa grejer, så nu kan man gå i sovrummet där vi gömt allt innan :)

Ikväll blir det vila och Idol, kanske popcorn också. Får se. Men nu ska jag koka potatisar. Det lär bli det enda vi får äta ett tag nu. Potäääter, potääter, överallt potäter. Men jag älskar det. Mmmm.

Puh!

Oj vilken dag. :)

Eeehh träningsverk?

Idag har jag träningsverk. Efter en töntig promenad till Berg och tillbaka. Huh. Känner mig lite förolämpad liksom, men aja om det var så himla bra så får jag väl göra det oftare. Fast inte idag haha.

Skolarbete är vad jag pysslar med idag. En del. Det är rätt så krångligt. Men all information jag hittar är så himla intressant trots att den inte är relevant så jag snurrar iväg och bara är fascinerad. Det är ju himla positivt, tänker mig att det betyder att jag valt rätt. :)

Wednesday schmednesday

Idag har jag kört halkan! Kul kul i jul :) Helt knäpp grej förresten för jag tänkte på farmor när jag körde för jag inte pratat med henne på länge, så ringde hon sen på kvällen och undrade om jag skulle köra halkbanan snart. Vi är so connected liksom.

Sen har jag faktiskt gått till Berg och tillbaka idag så nu har jag ätit popcorn och choklad för att kompensera ;) Inte riktigt tanken men det blev så. Är ju Idol och Filip och Fredrik och allt på tv nuförtiden. Svåra tider att komma iform i.


Nattinatt.

Monday mourning..

Idag har jag varit jättetrött! Kom upp sent, typ vid 10 fast jag tänkte gått upp supertidigt. Sen hade jag föreläsning 13-15 som inte blev av för att hon har blivit sjuk, så jag fick se en inspelad föreläsning istället. Det var tråkigt faktiskt.

Sen så har jag nog inte gjort något alls. Förstår inte vart dagen har tagit vägen. Måste fortfarande ha lite förkylningsbaciller i mig tror jag för jag är för trött för att det ska vara rätt haha

Börjar skolan 9 imorgon så tänkte jag faktiskt försöka gå till gymmet. Kanske jag kan tvinga i mig lite energi iaf :)

Nattinatt


Egentligen ska jag ine sova nu, vi ska äta mackor för att maten blev så himla äcklig idag haha

Atjooo

Prosit! Tack så mycket.

Johan sa att jag hade feber igår faktiskt. Det betyder att jag får vila mera. Är supertrött fortfarande. Idag har jag bara varit på ett veckomöte på jobbet. Sen åt jag soppa och apelsin och nu tittar jag på tv. Ska göra popcorn sen också mmm :)

Hanna var förresten förbi på morgonen också med bullar. Vi hade inte ätit frukost än när hon kom så det blev mackor först och sen kaffe och bulle. Morgonmys.

Nu ska jag vila lite mera.. zzz

Åtvidaberg

tog jag mig iväg till min kusin i Åtvidaberg idag äntligen. Fattar inte varför det tagit sån tid för mig. Nu när jag har slutat jobba(snart) så kommer jag ha mera tid för utflykter så då ska jag åka ut mera :)

Jag fick lite kvällsfika med tända ljus när jag kom hem sen. Mysigt.

Imorgon har jag körlektion halv tio på morgonen. Hade halv elva idag och orkade knappt gå upp till det! haha. Får gå upp överdrivet tidigt för att vakna upp till lektionen då. Nästa vecka har jag halkan, den ser jag verkligen fram emot!

Bruumbrumbrum

Nu är det dags för ännu en körlektion. Vi har gjort klart alla steg så idag ska vi väl göra det jag är dålig på.. PARKERA! Ush. Nödvändigt å stå helt spikrakt liksom :p

Det var riktigt segt att gå upp imorse, fast vi gick och la oss tidigt igår. Det är nog dags att slå om till vintertid snart tycker jag. När är det egentligen? Nästa månad säkert..

Ska nog sova lite när jag är klar med lektionen hehe Trött!

Kristall

Tittar på Kristallen nu på femman. Har ätit chips och dipp och såna goda never stop. Mjaa mysigt, men galor tycker jag är mest pinsamt när folk försöker vara roliga och så är det bara helt tyst i publiken och ingen fattar vad poängen var.

Har varit och hämtat böckerna idag i alla fall, Johan följde med såklart :) Cykeltur på kvällskvisten. Var inte på gymmet idag för jag klagar på att jag är förkyld. Klagaklagaklaga haha. Men det ska väl gå över så jag kan få komma tillbaka, höll ju precis att komma igång ju! Gym är grym :D


Monday blues

Hejhej!

Har tydligen missat en dag i veckan. Såg nu att jag skrivit Sleepy Sunday på en lördag och sedan var söndagen(den riktiga) helt borta. haha. Gjorde typ samma sak då, bara sov. Skulle åka iväg till Lena, min kära kusin, men jag vaknade så sent tror jag. Alltså jag tror att det var på söndagen, om det inte var lördagen.

I alla fall så har jag inte gjort så mycket i helgen förutom att ha fått tillbaka min förkylning. Har ont i halsen och är trött bara. Var iväg till jobbet idag 10-14 bara, så det var inte så farligt, har bara en dag kvar nu och det är på fredag. Ska förresten iväg till macken snart och hämta böcker till skolan som jag beställt. Blir trött bara av att tänka på cykelturen, så regnar det också och är helt förskräckligt.

kan det vara. :)

Sleepy sunday

God morgon!

Idag vaknade jag halv tolv typ, fast att jag somnade strax efter nio igår! Jag övertalade Johan att läsa lite för mig ur Terry Pratchetts bok som han lånat, Little blue men tror jag att den heter, men jag kommer inte ihåg något alls. Tror att jag hörde tre ord och sen somnade jag :)

Det har varit en hård vecka denhär veckan, har inte blivit så himla mycket sömn, och jag behöver mycket sömn! Jag är glad att det regnar så mycket idag, vädret säger till mig att jag får ta det lugnt idag och titta på film och mysa i soffan. Tittar lite på Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö nu, boken är bättre än filmen som vanligt, men lite mysigt att titta ändå.

Har sjuk träningsverk i magen idag! Var på gymmet igår och gjorde situps på hårdaste pilatesbollen. Ush i hela världen vad jobbigt det är! haha


Typ jag, fast inte lika svävande och platt :D

Godmorgon!

Det är en god morgon idag. Behövde inte gå upp förrän typ halv ett egentligen, men Johan väckte mig när han skulle till skolan, sen så gick jag upp så himla tidigt igår så det var svårt att sova vidare också.

Har ätit min gröt och tittat på Idol från igår, får dendär indiska sången i huvudet haha

Idag ska jag ha föreläsning ett(alltså inte hålla i en, jag ska lyssna hehe) sen tänkte jag träna, så ska jag hämta upp böcker som jag beställt till skolan, höra med akademibokhandeln också om dom kan hämta hem en som saknas... Mat också, måste köpa mat. ALLT saknas här hemma. Äter ju inte gröt för att jag vill liksom. :D

Just nu ska jag äta en vitamintablett och en apelsin och sen titta vidare på Våra bästa år.



Tröttis med ankläppar :D

Morgonpigg?

Idag gick jag upp 5.30. Var tvungen att ställa mobilen på larm och lägga den uppe på garderoben så jag var tvungen att gå upp för att stänga av.
Gick ut i köket och försökte sätta på kaffe, vilket tog typ 10 minuter eftersom jag är helt blind, halvt döv och saknar all slags balans vid den tiden.
Medan kaffet kokades gick jag ut och släpade mig runt några hus för att försöka piggna till i den kyliga morgonluften. Det funkade ganska bra faktiskt! Släpade mig in och hällde i mig kaffe och åt kaviarmacka och sedan trallade jag iväg till bussen för att ta mig till staden för min dubbla körlektion :)


Såg antagligen ut såhär ändå :D

En liten plan började iallafall skapas i mitt huvud under morgonpromenaden. Personalkonsult/utdredare ska jag inrikta mig på i min utbildning för att införa full flex-tid för alla. Alla och överallt, eventuellt får jag väl lägga in det som en lag då om det ska vara petigt. Sovmorgon för alla! :)

Första föreläsningen!

I måndags hade jag upprop i skolan som sagt, det verkar hur bra som helst! Så himla intressanta ämnen och ett helt nytt sätt att läsa verkar det som. Stor skillnad mot kursen jag läste förra terminen, en lös Genusvetenskapskurs på 30 poäng. Den var mer gymnasie-aktig tyckte jag. Tråkigt, för det är intressant ämne annars tycker jag. Jämställdhet, historia, personliga åsikter och livsstilar..

Nu har jag första föreläsningen snart i Psykologi. Eftersom jag pluggar hela programmet på distans så är den via ett konferensprogram. Jag sitter nu i sängen med katterna och lyssnar(snart). Jag är i hel oordning också eftersom jag tänkte sticka ner till gymmet direkt efter, så då väljer jag att inte sätta på kameran. Vilken frihet! :D Anledningen till att jag sitter i sängen förresten är för att Johan och Erik har övertagit vardagsrummet och spelar datorspel med massa volym på och in till köket finns ingen dörr. Men jag klagar inte över att få lite mer tid i sängen :)

Nu ska jag logga in där och se om mitt nya headset funkar. Så himla kul!

Flera


Såhär kan mitt hår råka se ut ibland. Vi var på High Chaparral och det regnade hela tiden hehe


Vi hade såhär kul hos cowboysarna. Lärde mig att sånahär bildplank inte är roligt.


Det här var för många år sedan när jag lekte brevbärare. Ta aldrig breven för givna! Postisarna är av det allra hårdaste virket :)


Jag och Hanna träffade Bert. Det här bildplanket var roligare tydligen. :D

Gamla bilder

Här är lite gamla bilder. Tänkte visa vad jag gjort och vem jag är :)


Jag och Johan ute på en Saloon en midsommarnatt.


En vanlig lugn hemmakväll som vi tycker om. Ser ut som lite vin och mycket Monopol. Har inte blivit så mycket Monopol nu på senaste tiden för jag är tydligen "dålig förlorare". Svårt att veta när man aldrig egentligen förlorat..


Jag och tjejerna påväg till Gotland om jag inte minns fel.

Lugn dag, äntligen!

Nu har jag inte skrivit på ett tag, fast att jag tänkte mig att jag skulle skriva varje dag för att komma ihåg vad jag pysslar med egentligen.

I helgen har jag jobbat hela dagarna så jag har varit lite trött. På lördagen var vi på kräftskiva i staden, det var supermysigt men jag var tvungen att åka hem tidigt för jag skulle börja jobba halv nio på söndagmorgonen. Jag, Johan och Erik som är på besök från Norge fick skjuts av snälla Hanna hem. Så dom satt här hemma å mös medan jag gick och sov själv. :p

På söndagen efter jobbet satt vi här hemma och spelade Risk, det var krångligt och Erik vann, surprice liksom.

Dagen efter var helt sjuk. Jag började med en körlektion 1030, sen hade jag upprop i skolan 13-15(vi gick över tiden lite för alla hade massor av frågor) sen stressåt jag för jag skulle med bussen för jag jobbade 17-22 på banken. Sen va jag trött!

Idag har jag bara jobbat 10-14 å sen försökte jag hinna med massa ärenden på staden, det gick fort kan jag lova för jag var helt hungrig eftersom jag inte fått nån lunch. Gjorde bankärenden, köpte pärm, hålslagare, post-its och block. Headset också så jag hörs och kan höras bättre på konferensprogrammet vi använder i skolan. Avslutade med Åhlens där jag köpte skrubbhandskar, ansiktsmask o bodyskrub.
Sen åkte jag hem och köpte taco-grejer och unnade mig ett glas rödvin. Gottgott och nu är jag ledig ända tills 13 imorgon!

Sådär, nu har jag kommit ikapp lite med bloggen. Lägger in lite bilder om jag hittar sladdar och sånt. :)

Kramkram

RSS 2.0