Vem har körkort?

Jag har körkort!

Gissa
vad jag pysslar med resten av dagen.. helgen.. året ;)

En till bara..


haha så himla trött! Kommer inte ihåg varför möblerna står så konstigt men jag tror att vi kanske håller på att flytta och packa. :D

Gääsp!


Fantastiska utsikten från våran gamla lägenhet.


Jag och babe tittar på superspännande program.


Yeeees! haha


haha Mulle :D


Asså det är bara massa gamla bilder nu. Saknar värme och ledighet just nu!

Flera bilder. Har inget å säga :p


Jag går mot ljusare tider.


Johan på lille hästen.


Maskrosor! Söta små solar i gräsmattan.


Wiiiii!

Lite bilder och tråkiga kommentarer..


Trött på morgonen oooh ja!


Han är tröttare på morgonen :p


Babe tror han ser ut som Dylan i sina sunglasses.


Golf tror han ser ut som Volvo i sina tärningar.


On the road.


Man ser knappt skogen för alla träd.

Katterna tänker..

783:e dagen i fångenskap... Mina kidnappare fortsätter att tortera mig med bisarra dinglande saker. De frossar i färskt kött medan jag tvingas leva på torrfoder och slemmig burkmat. Det enda som håller mig igång är hoppet att jag en dag ska lyckas rymma, och den milda tillfredsställelse jag får av att klösa på möblerna.
Imorgon ska jag eventuellt äta ännu en krukväxt. Idag misslyckades jag än en gång med att döda mina kidnappare genom att försöka fälla dem med min kropp. Jag borde kanske försöka vid toppen av trapporna. I ett försök att sätta mina förtryckare ur balans, framtvingade jag en hårboll i deras favoritfåtölj. Kom ihåg: lägg en på deras säng.
Fångade en mus som jag bet huvudet av. Lade den huvudlösa kroppen vid dörren som ett tecken till mina kidnappare om vad jag är kapabel till, så att de ska gå runt i ständig skräck. Bemötandet jag fick var en massa klappar, kramar och gullande om vilken duktig kissemiss jag är.
Saker och ting går inte som planerat.
På kvällen dök deras kumpaner upp för någon sorts sammankomst. Jag blev placerad i isolering under mötet, men jag kunde känna doften av deras mat och höra brottstycken från deras kriminella planer. Tydligen var jag inlåst på grund av min kraftfulla förmåga att framkalla något de refererade till som ’allergi'. Jag måste komma underfund med vad detta är så att jag kan använda det till min fördel.
De andra internerna smörar för våra fångvaktare och jag vågar inte anförtro mig till någon av dem inför risken att någon tjallar. Hunden släpps regelbundet ur sina bojor men återvänder frivilligt. Han är uppenbarligen efterbliven.
Fågeln däremot ger intryck av att vara en informatör. Han pratar med våra kidnappare regelbundet, och jag är övertygad om att han rapporterar vartenda steg jag tar. Tack vare sin placering i metallrummet är han för tillfället i säkerhet.
Men jag kan vänta. Det är bara en tidsfråga innan mina planer slår i verket...


På biltur. Ser supernöjda ut :)

Kommunikation och information

Idag började den nya delkursen. Den verkar jäätterolig! Vi var innan och köpte ett nytt headset och surprice surprice, micen var trasig. Så jävla sjukt alltså! Skulle kunna skriva en bok om hur mycket trassel jag haft med ljudet i skolan! haha


Johan får följa med mig och byta sen i affären, vågar inte gå själv till TeknikMagasinet :D haha. Han är förresten supertrött idag. Så har han inte ätit något heller för att jag inte har kunnat göra nåt. Har ju haft föreläsningar och grejer hela dagen. Alltså han kan ju göra mat till sigsjälv men han bara gör det inte! Han förstår inte hur viktigt det är med mat. Stackars bejb sitter på jobbet nu och är hungrig. :(


Otäckt väder. Bilden är inte från idag men ändå hehe

Nu är vi hemma!

Det vart en roadtrip igår till skolan. Oj va långt det var! :) haha. Fast inte så himla farligt ändå när man tänker på att jag satt i skolan typ fem timmar också. Borde varit helt förstörd ju! Men det gick bra. Nästa gång ska det nog bli annorlunda. Då vill jag vare med på kalaset hehe


Har inga bilder därifrån än. För dom ligger inne i telefonerna och nu hinner jag inte lägga in dom för jag börjar skolan om tio minuter! aaah! Dålig planering!

Här är ett annat:


Snart varit förlovade ett år fluffy babe :)

Powerpoint workwork plugg!

Måste göra en powerpoint till redovisningen jag ska göra imorgon. Känns helt sjukt att tiden har gått så fort! Jag vet inte alls vad jag ska säga eller hur jag ska göra! Tar tag i det sen.

Seeeeg!

Jag tog inte ett enda kort igår. Så himla trög jag är! Det blev jättefint med dukningen i alla fall, men planeringen med maten och så blev helt fel såklart så jag hann inte ta kort :p Det får bli en annan gång.

Det var supertrevligt med middagen igår i alla fall. God mat(om man får säga det själv) och efterrätten hade Kristin gjort, den var supergod!! Ska ta med resten av kakan till Edsbruk idag. Orkar nog inte äta upp allt själv!

Nu är det 200 kilo disk som måste tas hand om, sen tar vi bilen på en tripp till bruket. Ska vila lite först bara :)

Ta kontroll!

Följ min blogg med bloglovin

Hahahaha


Johans favoritbild på mig. Det är haremsbyxor, inte kycklinglår. :D
Det regnade om huvudbonaden förvirrade någon.

Ambivalent är ett ord va? Känns som att det betyder vad jag menar.

Gaaah! Jag har värsta skitdagen just nu. Eller nyss. Den börjar bli bättre. Och den har varit bättre än nyss innan.


Är svårt rastlös efter min rapport-skrivning. Har tappat alla sociala funktioner som typ att hälsa, småprata om vädret.. Såna saker. Vill bara skrika och hoppa runt "JAG ÄR FRIIII JAG ÄR FRIII!!" Ända tills på måndag. Tjoho.

Sen så gjorde jag en grej för typ två timmar sen som gick åt HELVETE! Alla som vet vad jag pysslar med vet säkert vad det är men jag varnar: JAG VILL INTE HÖRA EN ENDA KOMMENTAR OM DET!! Det gäller även dig mamma! :p mmmm..

Senare ikväll så kommer Kristin och Krille förbi och ska äta middag :) Ska bli supermysigt. Det blir findukning och allt! Det beror mest på att jag varit förbi hos mormor förra helgen och fick dukar och servetter och servettringar! oooh det kommer bli sååå pretty! :) Får se till att ta bilder och sånt, inte alltid det bjuds på kalas här hemma. :p

Är ambivalent det jag menar eller? Jag är typ inte helt stabil i mitt humör. Jag vill skrika och gråta och skratta och göra kullerbyttor samtidigt. Jippiiiiie! Bye

Förskräckligt och tråkigt och hemskt!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3812487.ab Postisarna får inget julbord! Det är ju så himla förskräckligt alltså! Jag var cykelbrevbärare ett år under julen och det var HÅRT alltså! Mycket tungt och många som halkade och kallt. Min brevbärare ska få en julklapp på dörren i alla fall! Det är ett som är säkert! :)


Själv sitter jag här och håller på med min jobbiga rapport så klart. en och en halv sida kvar typ. Såååå segt! Jag har ju redan skrivit allt viktigt liksom.

Ville bara säga...

...att jag slapp i alla fall äta ensam. Katterna satt med nosarna i vädret hela tiden. :)

JAHAA!!

Har jag kommit långt i rapporten eller? Neee. Det går så jävla trögt och det är inte ens kul. Helt sönderanalyserat och seeeeegt!!!

Nu kokar jag potatisar som jag ska äta med några makrillar. Fantastic.



Jag har ej fotat denna bild. Makrillarna jag ska äta är inte lika sprattliga som dessa.

Loooonelyyy

I'm so looonelyyy!!

Nu
har Johan åkt iväg till bruket. Han får gå på kalas medan jag sitter här och skriver massa tråkiga saker och bara liiiiiider!! Så hiimla orättvist! :(



Katterna är kvar och ligger och skedar i alla fall.


Åååh!!! Jävla skitdag!

Åååå det är så segt!!

Jag längtar tills Johan kommer hem och ger mig lite energidryck! Jag håller på att stänga ner! Ååå hujeda mig alltså, just nu är jag inte nöjd.



Eld bakofram å utoin eller nåt.

En gång...

glömde vi nyklarna någon annanstans när vi åkte hem. Johan försökte muntra upp mig genom att ta kort. Jag blev inte gladare :p


"Det är inte kul kan du bara vara tyst eller?"


"Kolla här va kul det visst är. wäääwäää!"


Såhär mycket syns genom brevinkastet(hallspegeln), köket till höger, ett brev som ligger å väntar. Inte kommer man in mer för det.

Gamla och tråkiga? Tror inte det! Uppenbarligen är vi ju helt galencrazy jämt. :p

Nu är rasten över.

Jag skaaa fortsätta ta det lugnt! Ska bara först..



Gäsp gäsp.(Hon har lagt sig där alldeles själv.)

Fortfarande beredd på en astråkig vecka..

nu har vi ätit maten också, potatismos och fiskpinnar. Gottgott! :)

Idag tänkte jag gå upp astidigt, men jag vaknade inte förrän typ 9 eller nåt så gick vi upp och åt gröt och sen gick vi en promenad. Guess where? :p


Johan mös i solen.

himla skönt med sol alltså! Det gör verkligen skillnad!

Sen gick vi hem och jag satt mig och började arbetet. 3 sidor om dagen som sagt, och jag har en sida kvar nu. Det har börjat bra ändå tycker jag, har lite träningsverk i högerfingrarna efter att jag satt och skrev ner intervjun som jag spelat in! haha Det gick undan alltså :p

Beredd på en astråkig vecka

Idag har jag suttit med mitt arbete. Surprice surprice liksom. En positiv sak är att min planering verkar gå bra. Jag har tänkt att skriva 3 sidor om dagen. Det låter jättelite, men det går sååå trögt med den här analysen, det måste typ stå viktiga saker på alla sidor.

Jag måste hjälpa Johan med maten, fortsätter sen.


Tillbaka i lugna hemmet

Nu är jag tillbaka hemma äntligen. Nästa vecka kommer bli så jääääävla jobbig med skolarbetet jag måste göra! Helt förskräckligt och otäckt. Varför pluggar man egentligen? Blääääh!


Anledning till att man ska gå mysiga promenader istället för att springa som en tok:


Man kan trampa på en groda som är superkamouflerad.

Torsdagen.



Jaå, nu har Maria tagit semester över helgen. I alla fall från att vara i Linköping och då fick jag förtroendet att skriva ett
blogg-inlägg, hehe.

Tänkte börja med att berätta att jag precis har skjussat ner Maria till bussen som ska ta henne till Sthlm, hon ska till Sthlm för att göra en intervjuv med en anställd på hjälpmedelcentral till ett skolarbetet, så vi har testat micken till hennes dator idag för att se till att det går att spela in intervjuvn, en jäkla massa krångel som jag tydligen var ansvarig för. Sedan så tog vi oss en sväng runt kanalen för att få lite frisk luft, jag tror att jag har fått för lite av den på senare tid för jag fick en jäkla kick av syreöverskott när vi gick där. Ja, det är ungefär det vi har gjort idag, och så har vi kollat igenom True Blood serien också förresten, eller de avsnitt som har kommit ut.

Det är som vanligt tråkigt när Maria åker iväg, så ikväll tänkte jag berätta en godnatt saga för er som läser, njut och sov fint.

Godnatt Sagan del 1 och kanske sista.


And there he stod, with his weapon, ready to draw and the sweat dripping from his hands. He could still hear the breathing machines deep breaths from all directions, echoing from wall to wall. He took a step forward as his eyes started to get used to the darkenss and the room slowly appeard, it was not exactly a room more like a enginering tunnel witch ended in a opening where a little bit larger room took its beginning. He steped out. The room was like the inside off a large ball i shape, with wires and cables hanging from the roof, pipes and computer screens ticking and beeping from the steel walls. In the just across the room from the tunnel there where no cables and computers, just a large round window, like an great eye with black metallic rings, one smaller and one bigger. He took a few more steps into the room turning his head slowly in every directions ready for to see a dark shade, ready to strike. But nothing appeard. The meckanic breathing sound hade disappeard and the beeping and the ticking from the computers was domenating the room. Suddenly the ticking stopped from the left and was replaced with a sound of bending metal and an electrical explosion. He turned left as fast as he could a blue shimmering light appeard from his weapons sockel litting the room and splitting the flying computer in half, he stod still, waiting, and then, again but this time from the other side, he turned just in time to make his defence, another flying computer, one more from his back, but this time he turned to late. He was struck on his left shoulder and lost his balance but manage to stand. And the flying objects kept coming. He tried to parry but there where to many, he lost his balance and fell, he turned ready to see his attacker, and there right infront of him he stod, a tall dark man and the only thing who lited up the darkness who followed with him was his red lightsaber. He was on his feet again ready for the strike, and then it came, when there sabers clashed the whole room was liten with blending yellow light and the sound of glass crushing together. He manage to parry a few more of his attackers heavy swings and took a step backwards, and then again that sound of metal bending from the walls and two more objects flying in his direction, the first he could defend himself against but the second one hit him in the head and then a third came and crushed the large round window who his back where facing. The preasure was sensless and the air was sucked out of the room and he with it, out in the darkness.

Godnatt gumman och vänner. /Johan 


When hell came to the village..


Inredningstips från mor

Fick ett mail från min mamma precis med inredningstips. Otäckt att ha detta i taket va?


Rökrum.

Monday day day day baby..

Seg och förskräcklig dag fortfarande. Kära någon vilken seg höst det är! Längtar till riktiga vintern med massa snö så det inte är så himla grått överallt.

Vi har varit på Tornby idag och bytt till vinterdäck och sen har vi handlat tråkiga saker, toapapper och tvål och sånt.

Innan gick jag förstås på en promenad längs kanalen.


Nermosat löv i gegga.

har jag skrivit på arbetet till skolan. Det är svåååårt den här gången! APA APA APA!!!

Nu är det sanningens ögonblick med Rosing!

Haha råkade slå omkring och hittade detta på femman. Otrevligt, men det går inte att slå vidare! haha

Har inte skrivit på länge nu för jag har varit i Stockholm onsdag-fredag och sedan i Edsbruk fredag-söndag. Så det har liksom inte funnits tid riktigt. Skönt att vara hemma igen ändå fast det är kul att vara borta.

Råkade trycka på nån knapp på datorn nu så texten blev jätteliten och jobbigt att läsa. Uuuh.

Aja ska väl kolla på detta och sedan gå och sova. Trött och trist idag. :) Natti

Svar på gårdagens fråga:

Fem över ett. Jag är varken kvälls- eller morgonmänniska nu för tiden. :) Men det verkar som att dom klarade av valvakan utan mig.

Nu ska jag packa ihop mina saker jag ska ha med mig till Stockholm så ska snälla Johan hämta väskan och skjutsa mig till bussen från körskolan. Härifrån ska jag ta bussen till stan innan tre. Det är långt kvar men jag är helt stressad ändå. Blä.

Hur länge kan man hålla sig vaken ikväll då?



Det har gått typ en timme, känns som hundra timmar kvar. Skulle vara skönt att kunna spola fram tiden lite så jag kan få reda på resultatet på en gång utan att behöva sitte å vänte. :)

Önskar mig

denna himmel igen



Klar himmel efter storm i Danmark.

Segis!

Nu har hela dagen gått känns det som bara för det är helt svart ute på himlen. Egentligen är det massa tid kvar. Jag ska färga håret lite och titta på Desperate Housewifes så klart!


haha ingen såg visst bra ut på den här bilden. :p Dom är så fina annars så det var ju konstigt.

Gääsp! Skitväder.

Idag är en tråkig dag. Gick upp vid halv nio, käka gröt som vanligt och gick ut på vanliga promenaden. Kallt och dimmigt och geggigt på vägen.

Sen kom jag hem och åt lunch, gammal mat från frysen bara. Så har jag bokat bussbiljetter till Stockholm. Åker imorgon eftermiddag och kommer hem på fredag, eller inte hem för att Johan hämtar mig vid bussen så åker vi direkt till Edsbruk för dendära festen som ska vara där.

Jag tog förresten extra c-vitamin imorse för att pigga upp mig men det hjälpte ingenting. Vill bara gå och sova en liten tupplur. Tror att jag gör det så tar jag hand om detdära jag ska göra seeen!

Helgen

Måste ju berätta om vad som har hänt i helgen också.

Fredags: Målamålamåla i hallen. Det tog mycket längre tid att torka än vi hade räknat med så andra lagret fick vi lägga på vid tolv tror jag det var på natten och sen nästa lager på morgonen på lördagen. Puuh! Sen var jag trött på penslar och rollrar och skräp! Vi tittade på Idol också såklart men det har jag redan skrivit om :p

Lördags: Målade sista lagret i hallen. Stress-städade eftersom pappa skulle komma och det såg helt förskräckligt ut eftersom vi målat istället för att städa hehe. Så var vi tvungna att åka och handla också för Johan hade lovat att laga maten men inte köpt det som skulle vara i :D
Sen kom pappa iaf så fika vi lite och sen åkte vi ut och övningskörde. Jag fick äntligen köra våran bil! Det gick superbra, asmysig att köra! Sen skulle vi åka till kusin Lena och fika men då tog vi pappas bil för att han har vinterdäck på och det vart kallt å haaalt! Det var tråkigt att Lena inte fick se våran vackra pärla hehe men det blir av sen. När jag har fått kortet nån gång så jag får köra dit heeeelt själv :D
Sen åkte vi hit och lagade mat, Johan gjorde potatisgratäng som blev aaasgod. Så det får han göra flera gånger :)

Söndag: Vila. :) Jag skrev klart Idéskissen till skolan också så klart. Ush.

Jag borde plugga massor idag också egentligen. Det är så mycket att göra och så lite tid att göra det. Jag har ingen lust idag. Wäääwää.

Promenix

Hösttröttheten är något som inte verkar vilja ge med sig alltså. Vill bara sova och sova hela tiden. Har inte gjort något till skolan idag alls! Får bli till kvällen, ska käka lite pannkaka först tänkte jag. :)

Var ute och gick längs kanalen idag efter frukost. Kyligt var det! Men himla skönt ändå sen. Ska försöka gå varje dag förutom söndag och sen gå till gymmet två gånger i veckan iallafall. Det får väl räcka eller? hehe


Is längs kanten var det.


Det syns verkligen hur ruggigt det är!


Mitt på dagen men ser ut som kväll.

Gäääsp!

Huva va trött jag är idag! Det blev rätt så sent igår när pappa var här. Så nu har jag sovit större delen av dagen.

Har lämnat in Idéskissen till skolan nyss i alla fall, den blev väl inte så bra som den kunde ha varit men jag tror att det duger. Jag och Johan ska gå ut och gå om ett tag. Han vill gå vid kanalen men det är jättemörkt där så jag vet inte om jag vågar hehe. :)

Idag

önskar jag mig tålmod.



Johan i Köpenhamn. Han försöker härma en min jag gör tror jag.

RSS 2.0