Jag ska testa färgade linser graaatis!

http://www.fargadelinser.com så kan vem som helst som har bloggat längre än två månader få testa ett par färgade linser gratis!

Jag har ju haft vanliga syn-linser tidigare, men nu när jag har opererat ögonen så kan jag ju faktiskt ha såna med färg! Så himla kul! Har inte tänkt på det förut. Men nu när det är ett så bra tillfälle så kan man ju inte låta bli!

Funderade på lite olika färger gröna kanske, eller lite ljusare blåa, det finns med glitter också. Vem vill inte ha glittrande ögon liksom? Ska fundera på det, men första steget i att få linser är att skriva ett inlägg om http://www.fargadelinser.com sen är det bara att maila dom och berätta om det! Perfekt!


Komenterar
Postat av: jenny

ja vill me ha

''

2008-12-15 @ 19:32:51
URL: http://jennylundahl.blogg.se/
Postat av: Hanna

Hej Maria!

Jo det ar svarare an vad jag hade trott. Man blir lite arg och ledsen ibland nar man tanker tillbaka pa sitt liv man hade i sverige och hur bra det var. Har kanns det som att allt gar sa sakta, eftersom att jag inte har egna vanner och inte har sa mycket att gora. Sen e allt sa kompliserat har, och svart att fa tag i info! Sa jag blir galen snart =-)

Men jag hoppas att ni har det bra och att dina linser blir helt perfekta =)



puss o kram

2008-12-20 @ 11:58:58
URL: http://dirtylobster.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0