God jul och gott nytt år!

Vi har varit i Stockholm en vecka typ och smygfirat julen, sen åkte vi direkt till bruket för att fira på riktigt. Vi blir även kvar över nyår så det är därför jag inte bloggat nåt. Finns ingen tid liksom.

Men allt är bra med både mig och Johan. Så ni vet ;) Hörs nästa år.

Jag ska testa färgade linser graaatis!

http://www.fargadelinser.com så kan vem som helst som har bloggat längre än två månader få testa ett par färgade linser gratis!

Jag har ju haft vanliga syn-linser tidigare, men nu när jag har opererat ögonen så kan jag ju faktiskt ha såna med färg! Så himla kul! Har inte tänkt på det förut. Men nu när det är ett så bra tillfälle så kan man ju inte låta bli!

Funderade på lite olika färger gröna kanske, eller lite ljusare blåa, det finns med glitter också. Vem vill inte ha glittrande ögon liksom? Ska fundera på det, men första steget i att få linser är att skriva ett inlägg om http://www.fargadelinser.com sen är det bara att maila dom och berätta om det! Perfekt!


Jag vill också ha en My Little Pony-ponny som Kitty!

Om jag fick välja just nu skulle jag vilja se ut som Kitty. Hon är så himla söt å cool och alltihopa! Nu är hon ju med i Musikhjälpen och tatuerar en My Little Pony-ponny på armen, så hiiimla söt!


Gammal bild från sr.se

I alla fall så jag kan ju inte bara börja se helt crazy ut nu efter 22 år av vanlighet. Alla skulle bara säga att det var tjugoårskris eller nåt. Jag nöjer mig nog med att tänka mig att jag ser ut sådär på insidan. :)

Lite olika bilder


Flytande stenar. Oooh magiskt!


Selma vaktar min bok.


hehee


Nääämen? Sushisan?!?!


Jag och Johan var ute och åt Sushi igår. Har tjatat om sushi hur länge som helst och igår var alltså tiden inne. Johan ser nöjd ut. :)

Dammdammdidadammdammdadammdamm


Så här ser kanalen ut när det är snö.


Gillar inte fåglar, dom är överallt!


Ingen som metar vid bryggan idag inte.


Lite oisigt vatten finns fortfarande.

HG en kväll


En och annan öl.


Kristin var lurig.


Carro och Kristian.


Kristin retade kulturmänniskorna. Se så ledsna dom är.Rikets säkerhet


Det här är snapphanarna som arbetar för en separation av Skåne.


Det här är deras framtidsvision.

(Detta inlägg är gjort av Johan Lundhal)Godmorgon goodmoooorgon hör fåglar sjunga glatt!

Eller inte. Det är ju vinter faktiskt så det enda man hör är plask å dropp. Trist!

Ikväll ska vi åka till bruket IGEN och som vanligt typ. Ska till Ullared sen på torsdag. Då måste man gå upp jättetidigt och vi ska åka en annan bil. Antagligen Jannes om han ska med hehe. Kanske ska Jenny med också. Om någon vill vara trevlig och passa barnen :)


Pretty car. Gå inte mot ljuset! Stanna hos oss ett litet tag till!


Såhär party är det i staden nu med alla fina ljus.


Selma har strumpor :)

Lugn fredag

Johan är å jobbar. Jag ska åka och hämta honom sen. Om han kan låta bli att klaga på hur jag kör. Annars får han fan gå hem.

Tills dess ska jag titta på Are you smarter than a 5th grader på trean. Jag tycker om program som visar hur korkade amerikaner är. :)

Tidigare idag träffade vi Johanna å Robin å Wilda på Ikano, sötnosar!

Men uuuursäkta mig fröknarna som läser :p

Jag har faktiskt inte haft tid med sånthär trams. Jag har kört bilen överallt hela tiden :p

Jag har vart hos kusin Lena i åtvi såklart, så när vi ändå var där fortsatte vi till bruket ;) Är ju nästgårds va. Sen dan efter det åkte jag helt sjääälv till kusin Micke i surping. Jäääklarns va fort det gick haha. Det verkar inte bli så bra dethär. Men det var inte förräns dagen efter det som jag åkte in i en stolpe. Den lilla där man parkerar bara. Blev lite rädd haha, men det var faktiskt Johans fel för han satt å bråkade i bilen. Man får INTE bråka i bilen! Så har vi hittat värsta spökvägen som är jätteläskig att köra på. Helt mitt ute i skogen och jättesvart och tyyyst. Får lite hjärtklappring bara jag tänker på det. Skulle vilja se Jenny där ute hoho.

Förutom det har jag typ bara gått i skolan och så. Ikväll ska jag till HG med andra pluggisar och äta tacos och kanske ta en klunk öl eller två.En liten bildserie om en händelse förrförra sommaren.


"Johan kan du lägga av å fota när jag håller på i köket eller?!?"


"Meh asså tror du jag skämtar eller? Lägg av då för fan!!"


Bilden som säger mer än ord. Det blev inga fler bilder tagna.

RSS 2.0